Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده رشته ترافیک در سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی گفت: عدم رعایت اصول رشته ترافیک موجب خدمات نامطلوب به شهروندان در حوزه ساختمان سازی خواهد شد.

:به گزارش قدس آنلاین و به نقل از نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی ، دکتر دانیال معظمی  بیان کرد: دغدغه های زیادی در پیشنویس قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مبنی بر حذف رشته ترافیک وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشته ترافیک از رشته های ریشه دار مصوب قانون سال ۱۳۷۴ است و تا به امروز بیش از ۲۰۰۰ عضو، ۱۰۰۰ عضو پروانه دار و ده هزار دانش آموخته این رشته در سطح کشور وجود دارند که همه دارای حقوق اجتماعی و مکتسبه هستند.
نماینده رشته ترافیک در سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ارائه رویکرد علمی و تخصصی در رفع معضلات ترافیک تهران و سایر شهرها گفت: رشته ترافیک با منافع عمومی سروکار دارد و عدم رعایت اصول این رشته برای شهرها یک دغدغه است و موجب عدم احراز سطح خدمات مطلوب برای شهروندان می شود.
وی افزود: مهندسی ترافیک در ساختمان در بخش های طراحی و نظارت در مراحل قبل از صدور پروانه، شروع به کار، حین اجرا و دوره بهره برداری شرح وظایف مصوب و ابلاغی دارد. از طرفی خوشبختانه استان خراسان رضوی از جمله استان هایی است که خدمات مهندسی ترافیک چندین سال است که در حال انجام است و اخیرا به دنبال انعقاد تفاهم نامه با شهرداری مشهد در خصوص تایید پارکینگ ساختمان ها هستیم. همچنین در شهر مشهد به همت رییس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر و سایر همکاران در شورا ارائه طرح ایمن سازی ترافیکی کارگاه برای ساختمان های گروه دال نیز تصویب شده است.
معظمی ادامه داد: از طرف دیگر تلاش های چند ساله بسیاری از دستگاه ها باعث شد خوشبختانه الزمات ترافیکی ساختمان (مبحث ۲۳) در شورای تدوین مقررات ملی ساختمان به تصویب برسد.  از این رو با توجه به موارد اشاره شده قطعا تصمیم لحظه ای مبنی بر حذف این رشته در پیش نویس قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان باید مورد بازنگری جدی قرار گیرد که لازم است نماینده های محترم استان در مجلس شورای اسلامی به این مساله توجه جدی داشته باشند. انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ترافیک نظام مهندسی ساختمان مجلس شورای اسلامی نظام مهندسی ساختمان رشته ترافیک خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۶۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود

ایسنا/خراسان شمالی رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلان شهرها و مراکز استان‌ها گفت: تناسب جمعیت ساکنان روستایی و شهری در خراسان شمالی بسیار مناسب است و انتظار می‌رود مسئولان بتوانند آن را حفظ کنند.

مهدی چمران ۱۳ اردیبهشت ماه در آیین نکوداشت روز ملی شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان که در شهرستان اسفراین برگزار شد، اظهار کرد: استانداران فرمانداران و بخشداران باید به مصوبات شوراها توجه کرده و آنها را به اجرا بگذارند. 

وی با بیان اینکه به دنبال ارتقای جایگاه واقعی شوراها در شهرها و روستاها هستیم، افزود: شوراها نماد اعتماد مردم هستند و در حال حاضر بیش از ۱۲۶ هزار نفر عضو شوراهای کشور به عنوان نمایندگان مردم امور مختلف را اجرایی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان شوراهای شهرها و روستاها باید از یکدیگر جدا باشد، تصریح کرد: به عنوان مثال اگر مردم مطالباتی همانند آسفالت و موضوعات شهری را دارند نباید از طریق نمایندگان مجلس اقدام کنند بلکه همه مسائل شهری باید با نظارت شوراهای شهرها به نتیجه برسد.

چمران بیان کرد: با تاسیس شوراهای اسلامی در کشور، کار وزارت کشور سبک‌تر شد چرا که نمی‌توانست همه شهرها را اداره کند و یا نظارت درست داشته باشد؛ لذا شوراهای اسلامی شهرها، نظارت واقعی و دائمی را با کمک مردم بر عملکرد مسئولان و هزینه‌کرد اعتبارات انجام می‌دهند.

رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلان شهرها و مراکز استان‌ها همچنین گفت: خراسان شمالی نسبت جمعیتی شهرنشین و روستانشین مناسبی دارد که مسئولان آن باید تلاش کنند این مزیت را حفظ کنند.

وی تاکید کرد: روستاها مولد هستند و کاهش جمعیت آنها سبب می‌شود با مشکلات تولید روبرو شویم.

به گفته چمران، مسئولان باید امکانات شهرها را در روستاها نیز ایجاد کنند تا روستاییان با بهره بردن از آنها بتوانند تولیدات خوب و درآمد مناسب داشته باشند و از مهاجرت به شهرها خودداری کنند.

منتخب مردم شهرستان اسفراین در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین از رتبه سی‌ام خراسان شمالی بین استان‌های کشور در تولید ناخالص انتقاد کرد.

هادی قوامی گفت: استان خراسان شمالی به رغم ظرفیت‌های بسیاری که در موضوعات گردشگری، تاریخی، کشاورزی، صنعتی و... دارد اما به دلیل کم توجهی به آن وضعیت مناسبی ندارد.

وی تاکید کرد: این استان دروازه ورودی مشهدالرضا است و با تمام ظرفیت‌هایی که دارد، همچنان محروم باقی مانده و باید اقدامی جهادی برای توسعه استان صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • صعود نمایندگان لارستان و خراسان جنوبی به لیگ دسته یک هندبال بانوان
  • انتصاب رییس جدید هیات کوراش مشهد
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • سنگلج در خطر است!