Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رئیس کمیسیون تخصصی ترافیک سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی گفت: هزینه‌هایی که از نظر تاخیر در حمل‌ونقل عمومی بر شهروندان تحمیل می‌شود، معادل این است که هرسال دو خط قطار شهری ساخته شود. در حمل‌ونقل عمومی فعلی هر سفر حدود 20 دقیقه تاخیر دارد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از ایسنا، مهدی نقیبی بیدختی، امروز، 24 آذرماه، در نشست خبری سیزدهمین همایش تخصصی حمل‌ونقل و ترافیک که در محل سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ما باید شرایط مطلوبی برای حمل‌ونقل عمومی شهر برقرار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرایط مطلوب شامل فنی، اقتصادی، اجتماعی، رفاهی، زیست‌محیطی و ایمنی است. شهروندان ما، حمل‌ونقل عمومی ایمن، سریع، ارزان، لذت‌بخش و... می‌خواهند.

وی ادامه داد: منظور از شرایط مناسب زیست‌محیطی، یعنی محیط زیست حداقل آلودگی را داشته باشد. این آلودگی ممکن است تنفسی، شنیداری و دیداری باشد. منظور از حمل‌ونقل عمومی ایمن، ایمنی از تصادفات جاده‌ای، فوتی و روانی است. ممکن است، روان شهروند همیشه برای تصادف یا حادث درگیر باشد.

رئیس کمیسیون تخصصی ترافیک سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی با بیان اینکه «منظور از شرایط اقتصادی، یعنی بدون هزینه‌های تأخیر باشد»، عنوان کرد: هزینه‌های که از نظر تاخیرات در حمل‌ونقل عمومی بر شهروندان تحمیل می‌شود، معادل این است که هرسال دو خط قطارشهری ساخته شود. در حمل‌ونقل عمومی فعلی در هر سفر حدود 20 دقیقه تاخیر دارد. اگر این 20 دقیقه تبدیل به ارزش وقت شهروندان و به ریال تبدیل شود، مبلغ فوق‌العاده زیادی می‌شود. در شهری که بالغ بر سه میلیون نفر جمعیت و هر شهروند به‌طور متوسط در طول روز دو سفر دارد، دو میلیون ساعت تاخیر می‌شود که اگر این ساعت‌ها تبدیل به دستمزد حتی یک کارگر ساده شود، بسیار زیاد است.

نقیبی بیدختی بیان کرد: ما حمل‌ونقل عمومی می‌خواهیم که بدون اسراف در منابع سوخت باشد. تا زمانی که یک بطری سوخت از بطری آب ارزان‌تر باشد، اسراف آلودگی در حمل‌ونقل عمومی وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: ما باید رفتار اجتماعی را از هر طریقی بیاموزیم. ما شهروندان باید رفتار رانندگی و پیاده‌روی خود را اصلاح کنیم و عادت کنیم که حقوق یک‌دیگر را رعایت کنیم. شهروندان می‌خواهند، از محیط و مسیرهایی که عبور می‌کنند که خوشایند باشد.

رئیس کمیسیون تخصصی ترافیک سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی با اشاره به اینکه «ما برای این مسئله چند راهکار داریم»، تاکید کرد: مدیریت عرضه، تقاضا، کنترل و بهینه‌سازی از راه‌کارهای ماست. ما نیاز به توسعه زیرساخت‌های کمی و کیفی داریم که شامل تقاطع، پارکینگ، زیرگذر، معابر و... است. هرچه پل، تقاطع و... در شهر ساخته شود، تقاضای شهروندان نیز بیشتر خواهد شد. در یک شهرسازی خوب، کاربری‌ها خوب و منظم چیده شده است.

نقیبی بیدختی گفت: بعضی از سفرهای فیزیکی را باید از طریق توسعه ارتباطات الکترونیکی، ماهواره‌ای و تلفنی جابه‌جا کنیم. بسیاری از سفرها برای تبادل اطلاعات است، می‌توان از ارتباطات الکترونیکی استفاده کرد. در مدیریت تقاضا می‌توان سفرها را کم کرد.

وی با اشاره به اینکه «بهینه‌سازی بین عرضه و تقاضاست»، اظهار کرد: به هرحال ما تقاضایی خواهیم داشت و عرضه با هر شرایطی خواهد بود. باید در این زمینه صرفه‌جویی در منابع و سوخت صورت بگیرد.

رئیس کمیسیون تخصصی ترافیک سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی عنوان کرد: از طریق هدایت شهروندان به وسایل نقلیه پاک و حمل‌ونقل عمومی، سفرهایی پاک و ارزان خواهیم داشت. در برنامه سوم توسعه پیش‌بینی شده بود که 85 درصد سفرها با وسایل حمل‌ونقل عمومی باشد اما این مسئله حاصل نشد.

نقیبی بیدختی با اشاره به اینکه «اصلاح فرهنگ و ترافیک باید صورت بگیرد»، بیان کرد: اگر رفتار رانندگی تصحیح شود، رفتار به فرهنگ تبدیل می‌شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۹۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران گفت: در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان شعار سال که بر مشارکت مردمی تاکید دارد، تحقق پیدا می‌کند و در حل مسائل علاوه بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، مشارکت بیشتری را در حل مسائل ترافیکی شهر طلب می‌کنیم.

پوریا محمدیان‌یزدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سه سال پیش رهبر معظم انقلاب نام سال را متناسب با حمایت دانش‌بنیان‌ها تعیین کردند و بر آن اساس مجموعه‌های مختلفی تلاش کردند تا بتوانند شعار سال را محقق کنند.

وی با بیان اینکه مجموعه شهرداری اصفهان به‌طور جدی برای لبیک به این اقدام وارد عمل شد، افزود: در این راستا سال ۱۴۰۱ تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد و در سال ۱۴۰۲ اولین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان را برگزار کرد و توانست تمام شرکت‌های فعال در حوزه حمل‌ونقل هوشمند را کنار یکدیگر جمع کند.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با بیان اینکه سال گذشته از برگزاری نمایشگاه در محیط دانشگاهی و اجرا بازخورد خوبی گرفتیم، ادامه داد: همکارانم در مجموعه شهرداری اصفهان تصمیم گرفتند مجدد این نمایشگاه را برگزار کنند، البته شهرداری مشهد سال گذشته مشارکت خوبی داشت و در این دوره نیز از مجموعه شهرداری، دو سازمان اتوبوسرانی و شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد که بیشترین مهندسی معکوس و بهره‌وری را داشتند، محور نمایشگاه شدند و سایر سازمان‌ها نیز در این نمایشگاه مشارکت کردند.

محمدیان تصریح کرد: از ویژگی‌های خوب دومین دوره نمایشگاه حمل‌ونقل برگزاری نشست کلان‌شهرها بود که با این اقدام تمام معاونان حمل‌ونقل و ترافیک و مدیران سازمان‌های زیرمجموعه را در این نمایشگاه شرکت دادیم‌.

وی با بیان اینکه در این دوره شرکت‌های بیشتری شرکت کردند و موضوعات مسئله‌محور است، ادامه داد: شرکت‌کنندگان در حوزه‌های هوشمندسازی، خودروهای برقی، موتورهای برقی، سامانه‌ها و نرم‌افزارهایی که در سیستم‌های مدیریت شهری کاربرد دارد و می‌تواند بهره‌وری از سیستم‌های شهری را افزایش دهد، مشارکت کردند، همچنین چند شرکت در رابطه با سرویس مدارس محصول نرم‌افزاری و در حوزه هوشمندسازی سر تقاطع‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه الکترونیک و مخابرات محصولات خوبی ارائه کردند؛ همه سعی می‌کنند با توجه به مشکلات موجود در شهرداری‌ها به‌ویژه شهرهایی با جمعیت بیش از ۵۰۰ هزار نفر بتوانند راهکارهایی ارائه دهند تا مورد استفاده شهرداری‌ها باشد.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران تاکید کرد: در این نمایشگاه شعار سال که بر مشارکت مردمی تاکید دارد، تحقق پیدا می‌کند و در حل مسائل علاوه بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، مشارکت بیشتری را در حل مسائل ترافیک شهر طلب می‌کنیم.

محمدیان خاطرنشان کرد: امیدوارم این نمایشگاه تداوم داشته باشد و سال آینده با نظرسنجی از شرکت‌کنندگان نقاط قوت و ضعف برطرف و با کمترین نقص برگزار شود و تبدیل به محفل علمی سالانه در حوزه حمل‌ونقل باشد که مشکلات بیان و شرکت‌ها محصولات خود را ارائه دهند.

کد خبر 749975

دیگر خبرها

  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • هوشمندسازی ۴ پارکینگ هسته مرکزی شهر قم
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است