Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی‌ خراسان رضوی گفت: در استان تنها ۲.۱ درصد از دانش و تخصص کشاورزی برخوردارند و ۹۷.۹ درصد دیگر به‌صورت تجربی این حرفه را فرا گرفته‌اند و از شیوه‌های سنتی که کارایی زیادی ندارند استفاده می‌کنند. ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۱ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، محمدعلی قنادزاده صبح امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و موسسه فرهنگی و هنری سلمان فارسی، اظهار داشت: یکی از گام‌های موثر استاندار خراسان رضوی در بحث مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی و منابع طبیعی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید در مسیر توسعه همسو و هم‌هدف باشیم و از موازی‌کاری‌ها و تفرقه‌افکنی‌ها پرهیز کنیم؛ ما مهندس، متخصص، کشاورز، سیستم‌های هوشمند و بسترهای مناسب را در حد ایده‌آل داریم، اما به‌خوبی از این ظرفیت‌ها استفاده نکرده‌ایم و باید در مسیر توسعه کشاورزی‌های نوین از تمامی ظرفیت‌ها حداکثر بهره را ببریم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی با بیان اینکه این سازمان تفاهم‌نامه‌های متعددی را با مجموعه‌های مختلف منعقد کرده است، خاطرنشان کرد: تاکنون 18 تفاهم‌نامه همکاری به امضا رسیده که خروجی‌های خوبی داشته و از جمله آن‌ها می‌توان به همکاری‌های مشترک با آستان قدس رضوی، شهرداری و دیگر مجموعه‌ها اشاره کرد و در آخرین تفاهم‌نامه منعقد شده که در قالب 4 ماده و 13 بند بوده میان دو مجموعه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و موسسه فرهنگی و هنری سلمان فارسی به امضا رسیده است.

30 میلیون دلار از محصولات کشاورزی استان سمنان صادر شدلایروبی نهرهای کشاورزی خوزستان نیازمند تأمین اعتبار استتوزیع 210 قلم انواع کود توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی

قنادزاده بیان کرد: 70 درصد جمعیت استان با بخش کشاورزی در ارتباط هستند، اما در بحث آموزش‌ها از میانگین کشوری پائین‌تر هستیم و در خراسان رضوی تنها 2.1 درصد از دانش و تخصص کشاورزی برخوردار هستند و 97.9 درصد دیگر به‌صورت تجربی این حرفه را فرا گرفته‌اند و از شیوه‌های سنتی که کارایی زیادی ندارند استفاده می‌کنند و از شیوه‌های نوین، به‌روز و هوشمند بهره‌ نمی‌برند.

در این مراسم سیدمحمد جعفری، مدیرعامل موسسه فرهنگی و هنری سلمان فارسی، گفت: طبق تفاهم‌نامه منعقد شده با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی سامانه هوشمند فالیزنت (ارائه خدمات گسترده در بخش‌های مختلف کشاورزی) فعال می‌شود؛ سامانه‌ای که قابلیت بومی‌سازی را دارد و اعضای این سامانه از خدمات جامع فن‌آوری اطلاعات و بکارگیری تکنولوژی‌های نوین عرصه کشاورزی بهره‌مند می‌شوند.

وی افزود: مدیرعامل موسسه فرهنگی و هنری سلمان فارسی حامی استارتاپ‌ها و سیستم‌های و فناوری‌های نوین بوده و معتقدیم که اگر اقدامات و فعالیت‌ها به‌صورت هوشمند و سیستمی باشد شاهد دقت بیشتر و خطای کمتر در ماموریت‌هایمان هستیم و در همین راستا با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کردیم تا شاهد رشد و توسعه و نیز بهره‌گیری از سیستم‌های نوین، به‌روز و هوشمند در فعالیت‌های کشاورزی‌مان باشیم.

انتهای پیام/ز/ش

R41347/P/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۱۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: بنا بر پیش بینی اداره کل هواشناسی خوزستان، در سه روز آینده احتمال بارش در استان وجود دارد.
عبدالرضا سید احمدی افزود: از تمامی کشاورزان استان درخواست می‌شود در این مدت محصول گندم خود را به مراکز سرپوشیده، سیلو‌های استاندارد و کارخانه‌های آرد تحویل کنند.
همچنین شرکت غله و خدمات بازرگانی به کشاورزانی که گندم خود را به مراکز استاندارد تحویل دهند هر کیلوگرم ۸۰ هزار تومان هزینه حمل پرداخت می‌کند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از برداشت ۶۵۰ هزار تن گندم در استان خبر داد و گفت: روزانه ۹۱ هزار تن گندم در استان برداشت می‌شود.
۲ هزار و ۷۵۰ دستگاه کمباین برداشت گندم در استان را انجام می‌دهند و نرخ فعالیت هر کمباین توافقی است.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های راهداری در استان بوشهر تخصیص یافت
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر
  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • تصویب نصب هزار پنل خورشیدی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان