Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی خراسان رضوی گفت:انتقال آب نیازمند بازه زمانی ۱۵ ساله بوده و آب ورودی‌ای که قرار است با این انتقال به مشهد برسد ۷۵۰ میلیون متر مکعب است.   به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد  ، محمدعلی قنادزاده رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه گفت: دوره جدید مدیریتی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی از یک ماه و نیم قبل آغاز شده است و رویکردمان در دوره جدید مدیریتی این سازمان افزایش تعامل و همکاری با سازمان‌های دولتی و غیردولتی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی  تصریح کرد: پس از ۱۶ سال فردی خارج از بدنه دولت بود و برای اولین بار جوان‌ترین رئیس دوره‌های مختلف آن هم از بخش خصوصی و غیردولتی انتخاب شده است و تمام تلاشمان ایجاد فضای کسب و کار پایدار بوده است.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی با بیان اینکه تجربه، تخصص، تدبیر، تعامل و توکل ۵ شاخصه اصلی دوره مدیریتی جدید این سازمان بوده است، گفت: حضور کارشناسان و نخبگان در این مجموعه را داریم و همکاری مستمری با دانشگاه‌ها، جهاد کشاورزی و دیگر مجموعه‌ها داریم و به فرموده مقام معظم رهبری حوزه کشاورزی نقش ویژه‌ای در تامین سفره سالم و حفظ سلامت جامعه دارد و عمل به این مهم در دستور کار مسئولان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی قرار گرفته است.
قنادزاده افزود: ۲۲ درصد سهم اشتغال کشور بوده و این عدد در استان و مشهد بیش از این میزان بوده و حتی در برخی شهرستان‌ها تا ۴۰ درصد هم رسیده است و ۱۷ هزار ۵۵۰ نفر در ۱۶ گرایش مختلف کشاورزی در سامانه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی ثبت نام کرده‌اند و به عضویت این مجموعه در آمده‌اند.
وی تصریح کرد: به دنبال ایجاد شبکه اعتماد در میان دو گروه کشاورزان و بهره‌برداران هستیم و اعتماد بزرگترین سرمایه اجتماعی بوده است و در سطح استان ۲۹ نماینده در ۲۸ شهرستان خراسان رضوی داریم.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی با بیان اینکه اعضای این سازمان از مزایای بیمه تامین اجتماعی برخوردار می‌شوند، گفت: اهداف ما در ایجاد خدمات رفاهی مستمر و شایسته و کسب و کار ثابت و پایدار بوده و در خصوص تقویت مباحث فنی رشته‌های گلخانه‌ای و علوم دام از تجربه کارشناسان سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی بهره‌مند شدیم و حتی تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرده‌ایم.
قنادزاده افزود: یک سوم جمعیت شهر مشهد که معادل یک میلیون و ۲۰۰ هزار بوده حاشیه‌نشین هستند و در تلاش هستیم امتیازات ویژه‌ای هم برای کسانی که مهاجرت معکوس از شهر به روستا را دارند تا مشکلات و آسیب‌های موجود در مناطق حاشیه شهر هم کاهش یابد.
وی تصریح کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در سال گذشته ۴۸۷ مورد موافقت اصولی، پروانه ساخت و پروانه بهره‌برداری صادر کرده است که طبق رتبه‌بندی‌ها در رتبه سوم کشور قرار دارد و تنها استانی هستیم که پروانه دام روستایی را صادر کرده است و شاهد رشد قابل توجهی در اشتغال روستایی و ماندگاری روستائیان در روستا‌های محل سکونتشان بودیم و در حوزه اشتغال هم همکاری مستمری با فارغ‌التحصیلان کشاورزی داریم و به‌طور مثال در حوزه دام ۱۵۰ ناظر همکاری دارند؛ همچنین در بحث ابطال‌ها هم عددش تک‌رقمی بوده و پائین‌ترین آمار کشور را در این خصوص داشته‌ایم.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی با اشاره به اینکه سیاست‌گذار بخش اشتغال دولت و وزارت جهاد کشاورزی است، گفت: ما به عنوان نیرویی محرک در مسیر حرکت بهتر دولت و وزارتخانه مربوطه در حوزه اشتغال گام برداریم و در مجموعه خود نخبگان حوزه کشاورزی و منابع طبیعی را پرورش می‌دهیم و با وجود بحران خشکسالی و کم‌آبی رتبه نخست کشور در تولیدات کشاورزی و دامی بوده‌ایم.
قنادزاده افزود: کاهش نرخ بهره‌وری در استان نگران‌کننده بوده و به‌طور مثال در بحث گندم توناژ ۱۰ تنی به ۳.۵ تن کاهش یافته است، آن هم در شرایطی که انتظار رسیدن به ۱۲ تن را داشتیم و متاسفانه افزایش مشکلات و عدم رسیدگی مناسب کاهش بهره‌وری را به همراه داشته است.
وی تصریح کرد: توان خود بر افزایش توانمندی مسئولان فنی، کشاورزان و دامداران متمرکز کرده‌ایم و نسبت به تقویت این گروه‌ها در جهت تحقق افزایش بهره‌وری اهتمام ویژه ورزیده‌ایم. مخالف انتقال آب از دریای عمان به خراسان هستم رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی با بیان اینکه مخالف انتقال آب از دریای عمان به خراسان هستم، گفت: این موضوع نیازمند بازه زمانی ۱۵ ساله بود و آب ورودی‌ای که قرار است با این انتقال به مشهد برسد ۷۵۰ میلیون متر مکعب بوده و عدد بالایی نیست، آن هم در شرایطی که ۷ میلیارد متر مکعب نیاز آبی بخش کشاورزی استان است و از این میزان ۲۲۰ میلیون متر مکعب آن نیاز مصارف خانگی بوده است.
قنادزاده افزود: یکی از مجموعه‌هایی که ارتباط خوبی با مدیران آن داریم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی بوده، مجموعه‌ای در گذشته گلایه‌مندی‌هایی به جهت عدم عملکرد مطلوب در حوزه کشاورزی نسبت به ۳ حوزه کاری دیگر این اتاق وجود داشت؛ اما خوشبختانه در دوره مدیریتی جدید سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی ارتباط خوبی با رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی و رئیس کمسیون کشاورزی این اتاق برقرار کرده‌ایم و در گام نخست این همکاری‌های جدید همایش ملی مدیریت آب در شرق کشور را با حضور مقامات ملی و استانی در روز چهارشنبه ۱۲ دی ماه ۹۷ و از ساعت ۱۵ تا ۲۰ در تالار اجتماعات ساختمان مرکزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی برگزار می‌شود.   انتهای پیام//ج.ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۷۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد

حسین جعفری روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: یافته های تحقیقاتی و انتقال دانش باید به عرصه کشاورزی نفوذ کند و مراکز تحقیقاتی باید بتوانند این انتقال را تقویت کنند.

وی گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان ضروری است و مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت و هدفمند شود تا خلق ثروت از دانش صورت گیرد.

این مسوول با بیان اینکه از ماموریتهای مهم حوزه تحقیقات کشاورزی موضوع دانش بنیان کردن و ارتقای بهره وری در این بخش است، گفت: همچنین ماموریت اصلی همکاران ما در مراکز تحقیقاتی باید حل مشکلات اساسی حوزه کشاورزی استان باشد و با همراهی و تقویت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک کنند.

وی با اشاره به اهمیت چشم انداز سند امنیت غذایی، گفت: در این سند که با همکاری و مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید، محققان و صاحبنظران تنظیم شده،‌ بهره وری از سایر منابع پایه از جمله کاهش مصرف آب در تولیدات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.

این مسوول بیان کرد: امنیت غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد و بستری برای همه امنیت ها به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این مراسم به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره وری در حوزه کشاورزی اشاره و تاکید کرد: اتفاقات خوب و بسیار مهمی از ابتدای انقلاب در بخش کشاورزی رقم خوده است و باید اتفاقات خوبی نیز در آینده در این بخش رقم بخورد.

روح اله حسنی تصریح کرد: حوزه کشاورزی از خصوصی‌ترین بخشهای اقتصادی است و نقش دانش در ارتقای بهره وری در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

حسنی با بیان اینکه انتقال علم و دانش باید در راهبرد افزایش محصولات سالم مورد استفاده قرار گیرد، افزود: نقش تحقیقات در عرصه هایی از جمله حوزه گندم بسیار اثرگذار است و باید فرمول های افزایش تولید به دست کشاورزان برسد و نقش بخش خصوصی در این موضوع می تواند موثر باشد.

در پایان این مراسم از زحمات نادر عباسی رئیس پیشین مرکز تحقیقات، قدردانی و محمدرضا عظیمی به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی‌های بهاری
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • تصویب نصب هزار پنل خورشیدی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد